Aston Martin verliest na teambaas ook trouwe sponsor BWT

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

De jarenlange samenwerking tussen sponsor BWT en Aston Martin, het team dat vroeger als Force India en Racing Point door het leven ging, wordt beëindigd. 

Sinds 2017 is het Oostenrijkse BWT sponsor van het team uit Silverstone en tot 2020 waren de bolides ook getooid in de opvallende roze kleur van het bedrijf. Maar sinds dit jaar staat het bedrijf niet meer tussen de lijst van sponsoren en dat is opmerkelijk te noemen want deze week werd ook bekendgemaakt dat teambaas Otmar Szafnauer het team zal verlaten.

Szafnauer wordt al een tijdje gelinkt aan Alpine en nu ook blijkt dat de wegen van Aston Martin en BWT zullen scheiden wordt er duchtig gespeculeerd of zij misschien samen met Szafnauer de overstap naar Enstone zullen maken.

Tijdens de GP van Brazilië werd Szafnauer al eens gevraagd naar een overstap naar Alpine maar dat ontkende hij toen. Verwacht wordt dat we in de nabije toekomst zullen weten of we hem wel degelijk in 2022 in de outfit van het Franse team zullen zien en of BWT hem zal volgen. 

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022