Aston Martin: “We vreesden een vertrek van Fernando Alonso”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Mike Krack, de teambaas van Aston Martin, heeft toegegeven dat hij bevreesd was dat Fernando Alonso eind dit seizoen zijn team zou verlaten.

Fernando Alonso maakte vorig jaar de overstap naar Aston Martin en na een indrukwekkend eerste seizoen bij Aston Martin volgde er dit jaar ene tweede seizoen maar aan het einde daarvan zou Alonso zijn contract aflopen.

Na vele speculaties en heel wat onzekerheid volgde onlangs dan toch een contractverlenging tot minstens eind 2026 en daar zijn ze bij Aston Martin erg blij mee. Aston Martin-teambaas Mike Krack geeft toe dat ze bij Aston Martin bevreesd waren dat Alonso eind dit seizoen de renstal zou verlaten.

“Ja, aangezien hij niet zeker was dat hij zou blijven racen,” reageerde Mike Krack toen hem gevraagd werd of hij twijfelde of Fernando Alonso opnieuw zou tekenen. “Die twijfelde zorgde ervoor dat ik niet zo goed kon slapen, niet dat hij ergens anders naartoe zou gaan, hij is altijd ongelooflijk met wat hij zegt, ik vertrouwde op wat hij zei en dat hij zich daaraan zou houden.”

“Er was dan ook twijfel maar die is er nu niet meer.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print