Aston Martin wil met Max Verstappen naar 24u van Le Mans

Zien we Max Verstappen in de loop van de komende jaren deelnemen aan de 24u van Le Mans? Als het van Aston Martin CEO Andy Palmer afhangt wel.


Doordat er vanaf 2021 in het World Endurance Championship nieuwe regels ingaan werd Aston Martin overtuigd van een deelname aan het kampioenschap. Vanaf dan geldt er immers een nieuw hypercar-reglement, waardoor de Aston Martin Valkyrie het speerpunt van de Britse sportwagenfabrikant haar deelname vormt.

Tijdes het raceweekend van de GP van Groot-Brittannië zagen we op het circuit van Silverstone Aston Martin Valkyrie hypercar haar baandebuut maken. Ook Max Verstappen krijgt een exemplaar voor in zijn garage maar bij Aston Martin zouden ze Verstappen liever verleiden tot een avontuur in de 24u van Le Mans.

“Filosofisch of theoretisch zou ik hem graag deel zien uitmaken van ons project voor Le Mans,” aldus Palmer tegenover ‘Autosport’.

“Hij is formeel nog niet betrokken maar we sluiten het zeker en vast niet uit. Het is een gesprek dat we in de toekomst moeten voeren, maar zou het niet geweldig zijn?”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022