Bahrein bevestigt nachtrace in 2014

De GP van Bahrein viert volgend jaar haar tiende verjaardag en daarom willen de organisatoren iets speciaal om dat in de verf te plaatsen: een nachtrace …
image
Jaren geleden zouden we het nog origineel genoemd hebben maar sinds enkele jaren hebben we al de nachtraces in Singapore en ook Abu Dhabi doet zijn duit in het zakje door een race te organiseren die bij valavond start en vervolgens wordt afgewerkt onder kunstlicht.

Dit jaar werd er kunstlicht geïnstalleerd rondom het Bahrain International Circuit en dit weekend zal dat gebruikt worden tijdens het World Endurance kampioenschap. Volgend jaar wil het circuit zich pas echt in de kijker plaatsen met de tiende verjaardag van haar plaats op de F1-kalender.

“Dit is met voorsprong het grootste project dat we ondernomen hebben om het Bahrain International Circuit verder te ontwikkelen sinds het gebouwd werd,” aldus Sheikh Salman bin Isa Al-Khalifa. “Ik denk dat er voor ons geen betere mogelijkheid bestaat om de nadruk te leggen op onze tiende verjaardag op de F1-kalender. We tonen met deze belangrijke investering ook aan dat we voor een langdurige aanwezigheid op de F1-kalender zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print