“Baku was niet het laatste podium van Sebastian Vettel dit jaar”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Volgens tweevoudig F1-kampioen Mika Hakkinen zullen we Sebastian Vettel dit seizoen nog met de Aston Martin F1-bolide op het podium zien finishen.

Na zijn overstap van Ferrari naar Aston Martin beleefde Sebastian Vettel een bijzonder moeilijk seizoensbegin. In Monaco slaagde Vettel er echter in om voor de eerste keer in de punten te finishen. Een race later eindigde Vettel in Azerbeidzjan zelfs als tweede op het podium.

“Het was geweldig om hem op het podium te zien staan en hem terug te zien lachen,” schreef Hakkinen in zijn column voor ‘Unibet’.

“Sebastian Vettel had in 2020 een bijzonder moeilijk laatste seizoen bij Ferrari en veel mensen vroegen zich af of hij zijn goede vorm bij Aston Martin opnieuw zou vinden.”

“Als viervoudig wereldkampioen weet hij hoe hij het meeste uit een wagen kan halen, net zoals hij dat ook kan tijdens een race zoals deze.”

Volgens Mika Hakkinen zal het niet de laatste keer zijn dat we Vettel dit jaar op het podium zien staan.

“Aston Martin kende een moeilijke seizoensstart maar Sebastian is nu veel meer tevreden met de wagen en als hij verder meer vertrouwen kan verkrijgen dan ben ik er zeker van dat het niet de laatste keer was dat we hem dit jaar op het podium zien staan.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022