Barrichello geeft gefrustreerd op

Rubens Barrichello heeft de GP van Turkije niet weten finishen, wat meteen ook de alleereerste opgave dit seizoen betekende voor Brawn GP.
De race begon al slecht voor de Braziliaan, aangezien hij een zeer slecht start kende. Barrichello kwam daardoor te midden van het rijdersveld terecht en streed daar vervolgens met ongelijke wapens. De Braziliaan kon immers niet voldoende toerental ontwikkelen, wat absoluut noodzakelijk is om een goede topsnelheid te behalen.

“Het blijkt een probleem met de versnellingsbak te zijn,” aldus Barrichello. “Ik had hetzelfde probleem als in Australië met de versnellingsbak. De anti-stall trad in werking toen ik de koppeling losliet en daardoor startte ik slecht.”

“Om de zaken nog wat ingewikkelder te maken zat ik halverwege het rechte stuk ook telkens tegen de toerentalbegrenzer aan. Dat maakte het niet makkelijk voor mij, aangezien ik het tegen wagens met KERS moest opnemen en ik me doorheen het veld moest strijden,” voegde Barrichello eraan toe. “Het is zeer frustrerend. Er gebeurt gewoonweg te veel bij mij.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023