“Barrichello kan in 2010 winnen met Williams”

Bij motorproducent Cosworth verklaarde Mark Gallagher zopas dat hij van mening is dat Rubens Barrichello in 2010 nog een overwinning kan behalen met Williams.
Bij Cosworth is men duidelijk van mening dat de Braziliaan Rubens Barrichello de man is die Williams in 2010 naar hogere oorden kan brengen. Zo is Mark Gallagher wel alvast van mening dat Williams dan eerst met een beter pakket voor de dag zal moeten komen.

Cosworth voorziet Williams in 2010 van haar motoren. Ook Lotus, Virgin en Hispania beschikken over een krachtbron van Cosworth. Barrichello op zich wist tot nu toe een totaal van zeven punten te behalen maar daar kan Williams volgens Gallagher dus snel verandering in brengen.

“Momenteel is Cosworth er zich van bewust dat het met een zeer ervaren rijder aan het samenwerken is. Williams beschikt over een snelle rijder en aangezien wij de motoren leveren is het zo dat we ons eveneens erg focussen op de prestaties van Barrichello. De informatie die hij ons weet aan te leveren is zeer betrouwbaar en zinvol. Ondanks de motorbevriezing blijft Cosworth toch bezig met het verfijnen van haar motoren. Barrichello zegt ons duidelijk wat zijn wensen zijn en het is onze doelstelling om aan zijn eisen te voldoen. Op die manier willen we samen met Williams snel overwinningen behalen”, aldus Mark Gallagher van Cosworth.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}