Bavaria City Racing bevestigt Spyker F1 en Albers

Christijan Albers werd vandaag bevestigd om ook dit jaar opnieuw een Formule 1 show te geven tijdens de Bavaria City Racing, het jaarlijkse autosport evenement in Rotterdam. De organisatie heeft dit vandaag officieel aangekondigd tijdens een persconferentie op het Strand aan de Maas.

“Uiteraard mag Spyker F1 niet ontbreken tijdens de Bavaria City Racing. Net als vorig jaar kijk ik enorm naar dit fantastisch evenement uit. Vol gas over de Willemsbrug rijden is een heel unieke ervaring, al hoop ik wel dat het weer dit jaar wat beter zal meewerken. Ik moet er overigens nog eens goed over nadenken of ik opnieuw mijn helm in het publiek zal gooien,” Aldus de fiere Nederlander.

“We zijn enorm trots op het feit dat we als een Nederlandse Formule 1 renstal aan dit evenement kunnen mee doen. Dit evenement brengt de autosport en Formule 1 naar waar het echt hoort, tot bij de echte fans. We gaan er een spektakel van maken,” Besluit Michiel Mol, directeur van het Spyker F1 team.

Spyker neem twee rijders mee naar Rotterdam. Wie de tweede rijder zal zijn is nog niet bekend. De Bavaria City Racing zal dit jaar doorgaan op zondag 19 augustus.