Bavaria City Racing met Fernando Alonso

Renault-rijder Fernando Alonso zal binnenkort naar Rotterdam afreizen om daar door de straten van de stad te rijden met een F1-wagen. De Spaanse rijder kreeg van teammaat Nelson Piquet te horen dat het zogenaamde Bavaria City Racing een fantastisch event zou zijn. Alonso neemt dus deze keer de taak over van Piquet.
“Nelson Piquet vertelde me enkele prachtige verhalen. Hij heeft dit event zelf al twee keer bijgewoond en hij vindt dat ik het zeker ook eens moet proberen. Ik hoop uiteraard in de eerste plaats de supporters van een boeiende demonstratie te kunnen laten genieten. Volgens Piquet is vooral het publiek in Rotterdam de moeite”, aldus Fernando Alonso.

Alonso is de eerste kampioen die weet deel te nemen aan dit event. Andere grote rijders wilden niet of hadden het te druk maar voor Alonso zijn er geen excuses. Naast Alonso zijn er slechts twee andere rijders op de grid met een wereldtitel, de Nederlanders mogen dus blij zijn.

“Op dit ogenblik staan er nog maar drie kampioenen op de grid. Het is echt geweldig om er eentje mee te kunnen nemen naar Rotterdam om daar mee te doen aan Bavaria City Racing”, zo vertelde één van de organisatoren aan de pers.

In april werd er door Bavaria City Racing een nieuwe overeenkomst bereikt. Het event zal dus ook de komende drie jaar in Rotterdam blijven plaatsvinden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023