Nederlandse Beitske Visser maakt geen deel meer uit van Red Bull Junior Team

In het voorjaar schreven we nog dat de Nederlandse Beitske Visser een stap dichter bij haar F1-droom was gekomen (klik hier en lees het artikel), vandaag komen we jammer genoeg te weten dat de Nederlandse racepilote niet langer deel uitmaakt van het Red Bull Junior Team.
image
Beitske Visser kon eerder dit jaar met enige trots aankondigen dat ze was opgenomen in het Red Bull Junior Team. Dat is de wachtkamer van Red Bull waarin jong racetalent begeleiding krijgt om eventueel door te stoten naar de Formule 1. Beitske Visser haar naam stond daarmee tussen de namen van onder meer Antonio Felix da Costa, Carlos Sainz junior, Tom Blomqvist, Callan O’Keefe en Daniil Kvyat.

Die laatste naam zal eerder dit seizoen niet erg zijn opgevallen maar onlangs kondigde Red Bull aan dat Daniil Kvyat de vervanger is van Daniel Ricciardo bij Toro Rosso. Ook Beitske Visser ambieerde uiteindelijk de Formule 1 maar maakt nu dus geen deel meer uit van het Red Bull Junior Team.

“Ik moet jammer genoeg bekendmaken dat ik niet langer deel uitmaak van het Red Bull Junior Team. Het was een moeilijk seizoen en de resultaten waren niet wat beide partijen ervan verwacht hadden,” liet Beitske Visser via Twitter weten. “Ik wil Red Bull en Helmut Marko enorm bedanken voor de fantastische steun die ik heb gekregen. Ik zal hard werken om sterk terug te komen. Ik geef niet op.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}