Berger: “Toro Rosso kan sterk worden”

Voormalig F1-rijder en co-eigenaar van de renstal Toro Rosso, Gerhard Berger, verklaarde zopas dat men in 2010 sterker dan verwacht voor de dag zal komen. De kwaliteiten van de tweede rijder zouden echter een belangrijke rol spelen bij Toro Rosso.
Toro Rosso, gelegen in Faenza, zou vanaf 2010 over de diensten van Jaime Alguersuari willen blijven beschikken. De Spaanse rijder debuteerde in 2009 en zou weldra zijn positie bij Toro Rosso officieel gaan bekendmaken. Volgens Gerhard Berger zou Toro Rosso wel eens sterker voor de dag kunnen komen dan vewacht maar dan moet wel de tweede rijder erg goed zijn.

Het potentieel zou er zijn maar we mogen dan ook wel weer niet vergeten dat de renstal in 2010 zowat opnieuw zal debuteren omwille van het feit dat het haar wagen niet meer als volledig pakket van Red Bull kan overnemen. Voor het eerst een eigen wagen op de grid dus!

“In 2008 kon Toro Rosso laten zien dat het potentieel heeft. Vettel won toen de race op het circuit van Monza maar in 2010 beschikken we dan weer over Buemi en ook hij heeft talent. De kans dat Toro Rosso echt succes zal boeken bestaat zeer zeker maar het kiezen van onze tweede rijder is van groot belang indien we sterk voor de dag willen komen. Alles hangt sowieso af van ons rijdersduo”, zo verklaarde Gerhard Berger.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen