Bernie Ecclestone geeft mecaniciens financieel geplaagd Lotus F1 team te eten

Het Lotus F1 heeft Bernie Ecclestone bedankt voor het eten dat hij aan de mecaniciens heeft aangeboden.

Gisteren berichtten we reeds over het feit dat heel wat materiaal van het Lotus F1 team erg laat op het circuit van Suzuka arriveerde (Lees: Lotus kent door financiële problemen een moeilijke start in Japan). Bovendien kon het team ook geen gebruik maken van haar hospitality-unit. Ook vandaag was dat nog steeds niet het geval waardoor de medewerker van het team daar tussen de oefensessies niet konden gaan lunchen.

Romain Grosjean, die waarschijnlijk eind dit seizoen de renstal zal verlaten, zag de humor er alvast van in: “Het is redelijk amusant, het lijkt wat op kamperen! De sfeer zit goed. We hebben een plaats gevonden met een koffiemachine en Pirelli heeft ons wat ruimte aangeboden om de rijders te laten lunchen. Mecaniciens konden ook gaan lunchen. Het is geen ideale start van het weekend maar wanneer de wagen op de baan is dan ligt daar onze focus.”

Het Lotus F1 team bedankte vandaag Bernie Ecclestone via twitter. De F1-baas heeft er immers voor gezorgd dat de mecaniciens van Lotus ergens in de befaamde ‘Paddock Club’ konden gaan lunchen. Eerder deze maand betaalde Ecclestone ook al zo’n 1,5 miljoen Britse pond salarissen van zo’n 400 medewerkers van het Lotus F1 team.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}