“Bernie Ecclestone moet opstappen”

Volgens voormalig F1-teambaas Eddie Jordan is de tijd gekomen dat Bernie Ecclestone moet terugtreden.

Gisteren schreven we nog dat volgens voormalig FIA-president Max Mosley Bernie Ecclestone onvervangbaar is maar Eddie Jordan houdt er overduidelijk een andere mening op na.

Tijdens een interview met de BBC liet Eddie Jordan verstaan dat hij vindt dat de tijd gekomen is dat Bernie Ecclestone moet terugtreden.

“Ik denk dat hij het opmerkelijk heeft gedaan maar hij heeft zijn rol gespeeld en zou moeten gaan,” zei Eddie Jordan tegenover BBC Radio 5 live. “We moeten de Formule 1 voor een volgende generatie in een betere staat achterlaten. Hij moet zichzelf die vraag blijven stellen en zich afvragen wanneer het beste tijdstip is om de Formule 1 te verlaten. Ik denk dat dit nu is.”

Eddie Jordan erkent echter dat Bernie Ecclestone enorm veel goed werk heeft verricht voor de Formule 1.

“De man is een legende. Hij heeft de sport van niets gebracht tot wat ze nu is maar uiteindelijk is ook hij niet onsterfelijk. Hij mag dat dan misschien wel denken maar dat is hij niet.”

“Er is een moment waarop je moet zeggen ‘Ik heb gedaan wat ik kon en dit is het nu’.”

Volgens Eddie Jordan moet iemand het nu overnemen van Bernie Ecclestone die radicaal alles eens door elkaar kan schudden en terug van de basis kan beginnen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer