Bertrand Baguette stap dichter bij een F1-zitje

Onze landgenoot mag vandaag testen voor het BMW Sauber team en kan vandaag een mooie stap voorwaarts zetten richting een F1-zitje voor komend seizoen.
Eergisteren mocht Baguette reeds testen voor Renault maar daarbij moest hij zich vooral concentreren op het afstellen en verbeteren van de wagen. Baguette maakte indruk tijdens de test en mag nu dus ook vandaag testen. Vandaag is het doel echter anders dan afgelopen dinsdag.

Baguette zal deze keer voor een snelle tijd kunnen gaan bij BMW Sauber en dat kan de aanzet geven voor een F1-zitje. Van Peter Sauber is immers geweten dat hij graag met jong talent werkt en nu hij opnieuw de controle heeft over de renstal is dat een grote kans voor Baguette.

Sauber zou echter niet de enige mogelijkheid zijn voor onze landgenoot zijn. Het belangrijkste zal sponsorgeld zijn en daarvoor zal Baguette toch op zijn minst drie miljoen euro bij elkaar moeten krijgen. Gelden die volgens zijn entourage reeds gedeeltelijk zijn verzameld maar waarbij een snelle tijd vandaag of een aanbieding van een contract ervoor kan zorgen dat heel wat sponsors mee willen stappen in de droom van de Belg.

“We hebben de voorbije dagen gemerkt dat er aardig wat beweegt in België. Verrassend veel sponsors wachten alleen nog op een contract om mee op de kar te springen want F1 biedt grote return”.

Baguette kan trouwens vandaag op de steun rekenen van een goede vriend. Niemand minder dan Robert Kubica zal vandaag in Jerez tips geven aan onze landgenoot.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}