Beslissing inschrijving Prodrive valt vlak voor deadline

Prodrive werd het voorbije anderhalf jaar reeds meermaals genoemd als mogelijk nieuw Formule 1 team. Dave Richards zou met steun van Aston Martin een F1-team op poten willen zetten en nu er een budgetbeperking op komst is lijkt de volgende stap te zijn gezet.
Toch zal Prodrive tot de laatste minuten voor het verstrijken van de deadline wachten om een beslissing te nemen. Prodrive wilde eerder al in 2008 zijn debuut in de Formule 1 maken, maar dat plan werd vervolgens van tafel geschoven.

“We zullen tot de laatste minuut wachten om een beslissing te nemen, ondertussen vollen we alles op de voet op. Kort voor het verstrijken van de deadline zal er bij Prodrive en Aston Martin een overlegd worden en dan zal de beslissing vallen,” zei Dave Richards tegenover Auto Motor und Sport.

Dat het Prodrive alvast menens is mag duidelijk zijn. Dave Richards liet weten dat men al meer dan drie maanden voorbereidingen ana het treffen is en dat reeds met het ontwerp van een chassis begonnen is. De kans is dus groot dat in 2010 ook Prodrive aan de start zal verschijnen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023