Beste resultaat voor Kovalainen

De Fin Heikki Kovalainen wist vandaag aan Lotus het beste resultaat tot nu toe af te leveren. Kovalainen eindigde zestiende.
Heikki Kovalainen liet de nieuwe generatie rijders vandaag zien dat ervaring nog steeds komt bovendrijven. Zowel Sergio Perez als Pastor Maldonado moesten genoegen nemen met slechts een blik op de achtervleugel van de wagen van Kovalainen. Die laatste ziet zijn wedstrijd als het beste resultaat dat hij voor Lotus behaalde. Daarmee verwijst hij niet naar zijn zestiende eindplaats op zich.

“Vandaag zagen we het echte vermogen van Lotus. Hiermee bedoel ik niet de beste eindplaats, maar wel de beste aansluiting op de concurrentie. We draaiden onze rondjes ditmaal in het middenveld. Ik ben enorm tevreden over het verloop van mijn wedstrijd. We wisten dat koele omstandigheden ons parten konden spelen. Toen de temperatuur hier begon te stijgen verliep alles plots nog vlotter. Mede daardoor konden we dit resultaat behalen. We zullen nu hard blijven werken om de wagen vooral in die koele omstandigheden te verbeteren”, aldus de Fin Heikki Kovalainen.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print