“Bevestiging Sebastian Vettel bij Racing Point uitgesteld door coronabesmetting Sergio Perez”

Volgens Ted Kravitz van Sky Sports bestaat er geen twijfel over en racet Sebastian Vettel volgend seizoen voor Aston Martin, de opvolger van het Racing Point F1 team.


Er doen al langer geruchten de ronde dat Sebastian Vettel de overstap naar het Racing point F1 team zou maken. Er waren sterke aanwijzingen dat er eventueel tijdens de GP van Groot-Brittannië een aankondiging zou volgen maar na de positieve coronatest van Sergio Perez zou een eventuele bekendmaking uitgesteld zijn.

Op het circuit van Silverstone was er een opvallend beeld te zien waarbij Sebastian Vettel en Lawrence Stroll, die heel wat geld investeerde in het Racing Point F1 team, elkaar ‘begroetten’. Dat gebeurde volgens Ted Kravitz op zo’n manier dat er duidelijk meer aan de hand was.

“Vonden jullie dat niet een erg interessante ontmoeting tussen die twee? Tussen Vettel en Lawrence Stroll, de baas bij Racing Point. Ik vind van wel,” aldus Ted Kravitz op ‘Sky Sports’.

“Begin dit weekend deed het gerucht de ronde dat we een bevestiging zouden krijgen van de deal tussen Vettel en Racing Point die rond zou zijn.”

“Toen kwam plots de positieve COVID-19 test van Sergio Perez en werd duidelijk dat we geen bevestiging zouden krijgen. Dat willen ze Sergio niet aandoen en misschien was de deal ook nog niet voor de volle honderd procent rond.”

“Er was dit weekend in ieder geval iets aan de hand en er bestaat nog maar weinig twijfel in de paddock over het feit dat Sebastian Vettel volgend jaar zilver, groen of roze zal dragen. Afhankelijk van wie de hoofdsponsor van Aston Martin wordt.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner