“Niemand houdt Lewis Hamilton nog van een nieuwe wereldtitel”

Na de GP van Groot-Brittannië, nog maar de vierde race van het seizoen, lijkt iedereen er van overtuigd dat Lewis Hamilton opnieuw wereldkampioen wordt, zo ook Max Verstappen.


Ondanks een lekke band in de slotronde slaagde Lewis Hamilton erin om de race te winnen, dit terwijl naaste rivaal en teamgenoot Valtteri Bottas eveneens door een lekke band buiten de punten finishte.

Het resultaat is dat Hamilton nu dertig punten voorsprong heeft op Bottas, daar waar dat voorafgaand aan de GP van Groot-Brittannië slechts vijf punten waren. Opnieuw de wereldtitel die naar Hamilton gaat.

Max Verstappen is alvast overtuigd van wel. Wanneer de Nederlander tijdens een online persconferentie gevraagd wordt of iemand Hamilton nog van een nieuwe wereldtitel kan afhouden antwoordt Verstappen vastberaden “Nee”.

Verstappen lijkt zichzelf geen kans meer te geven op de wereldtitel dit seizoen, net als dat hij ook Bottas blijkbaar geen kans geeft. Charles Leclerc, die eveneens in de persconferentie aanwezig was, lijkt Bottas wel nog enige kans te geven.

“Of iemand Lewis nog kan stoppen? Nee denk ik, alleen Valtteri heeft misschien nog een kans, maar daar houdt het op.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print