Blote billen van Valtteri Bottas brengen duizenden euro’s op voor het goede doel

Valtteri Bottas - Instagram
Valtteri Bottas - Instagram

Valtteri Bottas laat weten verbaasd te zijn dat een naaktfoto van hem in de wildernis vijftigduizend dollar heeft opgebracht voor het goede doel.

Een paar dagen na de GP van Miami postte de Alfa Romeo-rijder een foto van zichzelf terwijl hij naakt in een riviertje lag in Colorado, waar hij genoot van een paar vrije momenten samen met zijn vriendin Tiffany Cromwell.

De foto ging viraal en daar wou Bottas van profiteren om iets voor een goed doel te betekenen. Daarom sloeg hij de handen in elkaar met fotograaf Paul Ripke, die hij nog kent van zijn tijd bij Mercedes. Hij gaf iedereen de kans om een exclusieve print te kopen van de bewuste foto.

Tot zijn grote verbazing wilden vijfduizend mensen een exemplaar van de foto en dat leverde het mooie bedrag op van vijftigduizend euro voor het goede doel.

“Ik heb er nog steeds geen gesigneerd, misschien zie ik er morgen (zondag) tijdens de handtekeningensessie een paar”, zei Bottas in Barcelona.

“Ik zag wat foto’s van mensen die foto’s namen, sommigen hebben hem in hun woonkamer of keuken of slaapkamer”, zei hij.

“Wat ongelofelijk is, dat is de kracht van sociale media. Alsof we in vierentwintig uur vijftigduizend euro voor het goede doel hebben gekregen met zo’n foto van iemands achterwerk.”

“Het is gek. Ik snap het niet helemaal. Maar, weet je, het brengt goed op.”

De Fin geeft aan dat hij geen verdere plannen heeft om nog foto’s van zijn blote billen te maken of er nog bijkomende merchandise van laten te maken.    

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer