Bottas: “Klaar om van foutjes te profiteren”

Valtteri Bottas leek tijdens de kwalificatie even voor de verrassing te gaan zorgen, maar de Fin moest uiteindelijk tevreden zijn met de derde tijd. Een mooie uitgangspositie voor de race.

Dat vindt ook Bottas, die vermoedt dat het moeilijk zal worden om tijdens de race de handschoen tegenover Mercedes op te nemen. Bottas wil echter beide Mercedes-bolides zo dicht mogelijk volgen zodat hij kan profiteren indien er iets gebeurt tijdens de race.

“Het was een goede kwalificatie. Vooral tijdens mijn laatste ronde voelde de wagen enorm goed aan,” zei Bottas na afloop van de kwalificatie. “Ook Felipe was vandaag enorm snel en het was dan ook niet eenvoudig om hem te verslaan. Het is echter goed dat we opnieuw op de plaatsen drie en vier staan. Tijdens de race zal Mercedes zoals meestal een serieus voordeel hebben. Het belooft dan ook moeilijk te worden. Het is echter ons hoofddoel om zo ver mogelijk te geraken. Wanneer er dan iets gebeurt en we hebben een goede snelheid dan bestaat er geen twijfel over dat we zullen proberen om naar voor te geraken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print