Frustratie bij Sebastian Vettel na zesde tijd

Sebastian Vettel was na afloop van zijn laatste kwalificatie voor Red Bull duidelijk niet tevreden. De Duitser was enigszins gefrustreerd door de zesde tijd die hij maar had gereden.

Vettel was 1,4 seconde trager dan polesitter Nico Rosberg. De Duister ergerde zich opnieuw over zijn RB10 en is dan ook teleurgesteld met zijn zesde tijd.

“Ik ben helemaal niet tevreden,” antwoordde Vettel op de vraag van de Duitse zender RTL over hoe tevreden hij met zijn resultaat was. “Tijdens de sessies voordien waren we echt goed bezig. Tijdens de kwalificatie had ik dan ongelooflijk veel overstuur en het werd niet echt veel beter, ondanks alles wat we probeerden. Tijdens de kwalificatie kan je uiteraard niet veel meer doen. Ik denk dan ook dat de zesde plaats echt beperking van de schade is.”

Toen men hem dan vroeg waarom het niet goed ging volgde een antwoord dat de ergernis van Vettel echt liet blijken.

“Tja, het is niet de eerste keer dit seizoen dat dit gebeurt. Ik heb echt geen idee,” zei Vettel met een verbouwereerde blik richting de reporter van RTL. “Het is niet leuk wanneer je geen verklaring vindt. Soms rij ik het circuit op en dan lijkt het alsof ik plots in een andere wagen aan het rijden ben. Wat je dan ook probeert om het probleem op te lossen, niets lijkt te werken. Dat is enorm ergerlijk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print