Bottas: “Mercedes heeft geen interesse in Sebastian Vettel”

Mercedes F1-piloot Valtteri Bottas vreest niet dat Sebastian Vettel zijn racezitje zal inpikken. De Fin beweert zelfs dat Mercedes helemaal geen interesse in Vettel heeft.


Eind dit jaar verlaat Sebastian Vettel Ferrari en dat zorgt uiteraard voor de nodige speculaties over de viervoudig F1-kampioen zijn toekomst. Vettel wordt daarbij vooral gelinkt aan een mogelijke overstap naar Mercedes.

Bij Mercedes zou Vettel dan mogelijk Valtteri Bottas kunnen vervangen. Ondanks berichten dat de manager van de Fin onder andere al toenadering zou gezocht hebben tot Red Bull en Renault lijkt Bottas zich maar weinig zorgen te maken over zijn racezitje bij Mercedes.

Meer zelfs, volgens Bottas zou Mercedes niet eens interesse in Sebastian Vettel hebben, dit ondanks eerdere berichten van Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff dat Mercedes voor een viervoudig F1-kampioen zoals Vettel altijd de deur op een kier moet laten staan.

“Het raakt me niet,” vertelde Bottas tijdens een ‘Sky F1 Vodcast’.

‘We zijn altijd zeer oprecht en open over de contractsituatie en ik heb een redelijk duidelijke boodschap gekregen dat ze Seb niet in overweging nemen.”

“Ik antwoordde door te zeggen dat ik me dan geen zorgen hoef te maken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023