BREAKING NEWS: Charles Leclerc test positief op COVID-19

Ferrari F1-piloot Charles Leclerc heeft positief getest op COVID-19, dat bevestigt zijn team Ferrari.


Na Lando Norris, Sergio Perez, Lance Stroll en Lewis Hamilton is Leclerc de vijfde rijder die positief test op COVID-19. Zijn team Ferrari en hijzelf maakten met een post op de sociale media het nieuws bekend.

De post van Ferrari luidt als volgt: “Scuderia Ferrari Mission Winnow-rijder Charles Leclerc heeft positief getest voor COVID-19. In overeenstemming met de protocollen van het team wordt Charles regelmatig getest en gisteren kwam het resultaat van zijn laatste test positief terug.”

“Charles heeft ons onmiddellijk op de hoogte gebracht en heeft iedereen waarmee hij de afgelopen dagen nauw contact heeft gehad op de hoogte gebracht. Hij voelt zich op dit moment goed met milde symptomen en is nu in zelf quarantaine thuis in Monaco.”


Leclerc roept via zijn eigen sociale media op om het veilig te houden en op elkaar te letten. Hij vertelt dat hij in contact kwam met iemand die positief was en later ook zelf positief bevonden is, hij gaat nu naar eigen zeggen in zelfisolatie zoals de richtlijnen dat voorschrijven.


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:36:”leclerc_ferrari_gezicht_headline.png”;}
Ferrari F1-piloot Charles Leclerc heeft positief getest op COVID-19, dat bevestigt zijn team Ferrari.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022