BREAKING NEWS: Felipe Massa kondigt afscheid van Ferrari aan

Felipe Massa heeft zonet via twitter zijn afscheid van de F1-renstal Ferrari aangekondigd.
image
Met onderstaand bericht op twitter heeft de Braziliaan zijn afscheid bij Ferrari aangekondigd:


De mededeling kwam er aan het einde van een dag vol wilde speculaties over een aankondiging van Ferrari die vandaag zou plaatsvinden. Het gonsde immers van de geruchten dat Ferrari en Luca di Montezemolo vandaag op het autosalon in Frankfurt een mededeling zouden doen met betrekking tot het rijdersduo voor 2014. Daar bleek uiteindelijk niets van waar te zijn en Ferrari hield enkel een persconferentie over de Ferrari 458 Speciale.

“Vandaag gaan we niet over Formule 1 praten,” was het antwoord op één van de vele vragen die Luca di Montezemolo in Frankfurt kreeg. Waarna hij er al lachend aan toevoegde dat hij aan het proberen was om Michael Schumacher te overtuigen om terug te keren naar Ferrari. Kwestie van wat Italiaanse humor eraan toe te voegen.

Voorlopig is het afwachten wat Felipe Massa na het huidige seizoen gaat doen. In ieder geval is het wel duidelijk dat vanaf nu de rijderscarrousel vertrokken is. Algemeen wordt verwacht dat Kimi Raikkonen terugkeert naar Ferrari, al is er tot nu toe nog steeds niets officieel. Met het afscheid van Felipe Massa is wel een eerste belangrijke stap gezet.

De aankondiging van wie de tweede rijder bij Ferrari zal worden is iets voor alle momenten. Er wordt verwacht dat die aankondiging voor woensdag 11 september is, al is ook dat weer gebaseerd op speculaties …
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:18:”massa_headline.jpg”;}
Felipe Massa heeft zonet via twitter zijn afscheid van de F1-renstal Ferrari aangekondigd.