BREAKING NEWS: Jenson Button keert terug naar het Williams F1 team

Het Williams F1 team heeft vandaag laten weten dat Jenson Button opnieuw aan de slag gaat bij de renstal.


Jenson Button maakte in 2000 zijn F1-debuut bij het Williams F1 team waarna hij het jaar daarna de overstap naar Benetton maakte. Het was het begin van een erg lange carrière in de Formule 1.

Zijn hoogtepunt beleefde Button tijdens het seizoen 2009 waarin hij zich met Brawn GP, de voorloper van het huidige Mercedes F1 team, tot wereldkampioen kroonde. Bij Williams keert Button nu terug als Senior Advisor.

“Ik ben enorm blij dat ik opnieuw kan zeggen dat ik bij Williams getekend heb,” aldus Button. “Ik was toen 19 jaar oud en het was een moment dat mijn leven zou veranderen.”

“Ondanks het feit dat het ondertussen meer dan twintig jaar geleden is heb ik het gevoel dat ik nooit weg ben gegaan. Sir Frank Williams geloofde in mij en schonk me het vertrouwen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar.”

“Ik ben enorm opgewonden dat ik de kans krijg om hier opnieuw voor het team aan de slag te gaan en het team te helpen in haar nastreven van nieuwe successen. Er moet enorm veel werk verricht worden maar de toekomst ziet er goed uit voor dit fantastisch team. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:45:”jensonbutton_comeback_williamsf1_headine.jpeg”;}
Het Williams F1 team heeft vandaag laten weten dat Jenson Button opnieuw aan de slag gaat bij de renstal.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022