BREAKING NEWS: Kevin Magnussen vervangt Nikita Mazepin bij het Haas F1 team

Haas F1 team
Haas F1 team

Niet Pietro Fittipaldi, ook niet Antonio Giovinazzi maar wel Kevin Magnussen is door het Haas F1 team bevestigd als vervanger van de aan de kant geschoven Nikita Mazepin.

Eerder vandaag toont het Haas F1 team nog beelden van reserverijder Pietro Fittipaldi die zich aan het voorbereiden was op de testwerkzaamheden van morgen. Maar wat later kondigde het Amerikaanse F1-team aan dat Kevin Magnussen de vervanger wordt van Nikita Mazepin.

Magnussen reed eerder al vier seizoenen voor het Haas F1 team en zal dus dit jaar aan zijn vijfde seizoen bij het Amerikaanse team beginnen en dit als teamgenoot van Mick Schumacher. Het Haas F1 team had eerder al laten verstaan dat het bij voorkeur een ‘ervaren’ rijder zou aanstellen als vervanger van Mazepin.

Eind 2020 nam Kevin Magnussen afscheid van de Formule 1, maar na een jaar afwezigheid keert de Deen dus terug naar de koningsklasse van de autosport. De journalisten zullen alvast smullen want Magnussen stond gekend voor discutabele manoeuvres en af en toe ook een ferme verbale uithaal.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print