BREAKING NEWS: Kimi Raikkonen mist ook GP van Italië, Robert Kubica opnieuw vervanger

Alfa Romeo Racing
Alfa Romeo Racing

Het Alfa Romeo F1 team heeft bevestigd dat Kimi Raikkonen na de GP van Nederland ook de race in Italië zal missen. Robert Kubica zal opnieuw de vervanger van de Fin zijn.

Zoals te verwachten was zal Raikkonen ook de race op het hogesnelheidscircuit van Monza missen. Tussen de races in Nederland en Italië zat minder dan een week waardoor hij op voorhand bijna onhaalbaar was om Raikkonen een negatieve coronatest te laten afleggen zodat hij kan deelnemen aan het raceweekend in Monza.

“Alfa Romeo Racing kan bevestigen dat reserverijder Robert Kubica ook tijdens de GP van Italië Kimi Raikkonen zal vervangen,” zo luidt het in een mededeling van het Alfa Romeo F1 team.

“Kimi mistte vorige weekend de race in Zandvoort nadat hij positief had getest op het coronavirus COVID-19 en krijgt nog geen toestemming om opnieuw deel te nemen. Net zoals de gezondheidsrichtlijnen voorschrijven zit hij nog steeds in zelfisolatie.”

“Robert Kubica, die erg laat moest invallen tijdens de derde oefensessie, zal samen met Antonio Giovinazzi deelnemen aan het raceweekend.”

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print