BREAKING NEWS: Twee positieve coronatests in de Formule 1

De Formule 1 heeft laten weten dat er voor aanvang van het raceweekend in Hongarije twee positieve gevallen van COVID-19 in de F1-paddock zijn vastgesteld.


De Formule 1 hanteert een zeer intens beleid op het vlak van coronatests. Alle F1-piloten, teamleden, F1-personeel en ondersteunend personeel wordt om de paar dagen getest om snel eventuele besmettingen te detecteren en een eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

In de aanloop naar de eerste twee races in Oostenrijk werden in totaal ongeveer 8 000 coronatests uitgevoerd en daarbij was er geen enkel positief resultaat. Het was echter een kwestie van tijd alvorens de eerste positieve coronatests zouden opduiken.

In de aanloop naar de GP van Hongarije werd er door de Formule 1 opnieuw uitgebreid getest en daarbij waren twee positieve testresultaten.

“De FIA en de Formule 1 kunnen vandaag bevestigen dat er tussen 10 juli en 16 juli 4 997 tests voor COVID-19 zijn uitgevoerd bij rijders, team en personeel. Twee personen hebben positief getest,” zo luidt het in een mededeling van de Formule 1.

“De twee individuen waren niet aanwezig in Oostenrijk. Ze werden afgezonderd van hun teams. Er zullen verder geen specifieke details vrijgegeven worden over de betrokken teams en de individuen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print