Max Verstappen niet tevreden: “We hebben heel wat werk te doen”

Max Verstappen is na de eerste twee oefensessies voor de GP van Hongarije niet tevreden.


Red Bull Racing zakte met hoge verwachtingen af naar de Hungaroring maar na de eerste oefensessies blijkt dat het niet zo competitief is als verwacht. Tijdens de droge eerste oefensessie was het immers Mercedes dat domineerde terwijl Red Bull op enige afstand volgde.

“De eerste vrije training ging niet best”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “We hebben veel om naar te kijken en het is jammer dat de tweede vrije training nat was. Anders hadden we al wat kunnen aanpassen. We hebben nog veel werk te verzetten.”

Red Bull zal vanavond en morgenvroeg hard aan het werk moeten en alles op alles moeten zetten om tegen de kwalificatie een serieuze stap vooruit te zetten.

“Ik ben er niet blij mee, maar gelukkig hebben we een hele avond om het een en ander te bekijken, dingen te veranderen en het morgen beter te doen,” aldus Verstappen.

“We missen vooral de juiste balans. Het hele weekend lijkt het weer vergelijkbaar met vandaag te gaan worden. Er is voor elke dag wat regen voorspeld. Het is te vroeg om nu al een voorspelling te doen voor de rest van het weekend. We zullen het zien morgen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023