Briatore binnenkort terug in de formule 1?

De Italiaanse zakenman Flavio Briatore heeft recentelijk laten verstaan dat hij na afloop van het seizoen 2012 mogelijk terug deel van de Formule 1 zal uitmaken.
Flavio Briatore sluit zelf uit dat hij ooit nog als teambaas van een renstal binnen de Formule 1 zal kunnen dienen. De voormalig teambaas van Renault en Benetton zette zichzelf bij Renault quasi aan de deur omwille van het schandaal waarvan hij deel uitmaakte.

Als bestraffing liep hij een levenslange ban op binnen de F1 en alle andere takken van de motorsport die aan het reglement van de FIA onderworpen zijn. Briatore bleef echter niet machteloos toekijken en ging in beroep tegen de uitspraak. De levenslange ban werd vervolgens opgeheven en de Italiaan laat nu weten mogelijk een comeback binnen de sport te zullen maken.

“Ik zal nooit naar de Formule 1 terugkeren om er als teambaas van een renstal te fungeren. Mogelijk zal ik wel een andere taak binnen de sport vervullen. Men dropte mij als een crimineel maar na 2012 keer ik dus mogelijk terug”, zo liet Briatore verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}