Petrov moet van Renault op dieet

De Franse renstal Renault heeft haar Russische rijder Vitaly Petrov zopas de raad gegeven om zich aan een dieet te houden.
Het mag je misschien nog niet zijn opgevallen maar Vitaly Petrov is qua lichaamsgewicht een stuk zwaarder dan zijn Poolse teamgenoot Robert Kubica. Kubica en Petrov behoren voor alle duidelijkheid allebei tot de groep van zwaardere rijders in 2010. Toch bedraagt het verschil in lichaamsgewicht tussen Kubica en Petrov maar liefst 10 kilogram.

Dat Kubica meteen ook de langste rijder van het veld is moeten we jullie vast niet meer duidelijk maken. Kubica ziet een streng dieet dan ook niet meteen zitten aangezien hij sowieso altijd al op zijn voeding lette. Renault ging dus wel met Petrov in overleg want blijkbaar zou de Rus wel nog het nodige kunnen doen.

Overgewicht is dan ook altijd al een boosdoener geweest binnen de sport. Als een rijder de pole verovert met enkele duizendsten van een seconde, dan kan dat bijvoorbeeld soms al mee te danken zijn aan zijn kortharig kapsel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}