Briatore en Pat Symonds steunen Piquet Jr.

Nelson Piquet Jr. kent dit jaar een moeilijk F1-debuut bij Renault. Het voorbije weekend moest de jonge Braziliaan opgeven in Monaco en dat zette een geruchtenstroom in gang.

Piquet Jr. zou volgens de geruchten nog drie races de tijd krijgen om zich te bewijzen. Anders zou Renault overwegen om hem aan de kant te schuiven en te vervangen door iemand anders. De namen van takuma Sato en Anthony Davidson, die beiden voor SUper Aguri reden, werden dan ook meteen gelinkt aan het eventueel vrijkomend zitje.

Flavio Briatore geeft Nelson Piquet Jr. nu echter een ruggensteuntje en zegt dat hij alle vertrouwen heeft in de Braziliaan.

"Nelsinho heeft zeker en vast talent!," aldus Briatore. "Hij maakt deel uit van het team en we hebben hem nodig. Daar heb ik geen twijfels over."

Ook Pat Symonds heeft alle vertrouwen in Piquet Jr. Symonds vergelijkt het F1-debuut van Nelsinho met dat van Kovalainen.

"Ook over hem werd vorig seizoen rond deze tijd gezegd dat hij aan zijn laatste races voor Renault bezig was," zegt Symonds.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer