Burgemeester van Monza: “GP van Italië op 6 september zonder publiek”

De Burgemeester van Monza heeft bevestigd dat de GP van Italië op de oorspronkelijke datum van 6 september zal plaatsvinden.


De voorbije weken ontstond er heel wat ophef rond de GP van Italië. Eerst was er de uitgelekte post van het circuit van Monza waarop werd bevestigd dat de ‘nieuwe’ datum voor de GP van Italië 6 september was, wat dan weer eigenlijk de oorspronkelijke datum ook was. Kort nadat het bericht op de twitter-account van het circuit van Monza verscheen verdween het ook opnieuw.

Maar al snel volgde er opnieuw ophef want terwijl het er naar uitzag dat overal in Europa de races zonder publiek zouden verreden worden ging men in Italië gewoon door met het verkopen van tickets.

Tot eind vorige week want plots werd de ticketverkoop stopgezet en verscheen de mededeling dat het wachten was op een officiële mededeling van de Formule 1. Op die mededeling is het nog steeds wachten maar de burgemeester van Monza heeft reeds laten verstaan dat de GP van Italië op 6 september zal plaatsvinden en dat achter gesloten deuren.

Omdat de race zonder publiek plaatsvindt wordt het contract tussen de Formule 1 en het circuit van Monza eveneens met een jaar verlengd.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print