Button: “Brawn GP heeft terug de beste wagen”

Jenson Button heeft vanmiddag op redelijk eenvoudige wijze de GP van Spanje op zijn naam geschreven. De Brit finishte voor teamgenoor Rubens Barrichello en zet daarmee opnieuw een stap in de goede richting voor de titel.
Button en Barrichello toonden andermaal de kracht en snelheid van de Brawn GP wagen. De meeste teams kwamen in Barcelona aan met heel wat updates voor de wagen, maar de Brawn GP blijft het te kloppen team.

Jenson Button staat solide aan de leiding en heeft 14 punten voorsprong op teamgenoot Barrichello. Ook bij de constructeurs staat Brawn GP comfortabel aan de leiding. Button maakt zich dan ook geen zorgen voor de komende races.

“Voorlopig is dit seizoen een droom die uitkomt. Zelfs op de momenten dat het moeilijk gaat blijken we in staat te zijn om te winnen,” zei een uitermate tevreden Jenson button na afloop van de race. “Het voelt aan alsof ik op de top van de wereld sta. Het team heeft fantastisch werk verricht en zoals je ziet hebben we met dit pakket opnieuw de overhand.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:22:”button-pole-spanje.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print