Button: “Dit is mijn allermooiste zege ooit”

Jenson Button reed vandaag een uitstekende regenrace en zag deze prestatie beloond met een knappe zege. De Brit neemt meteen ook de leiding over in de strijd om het kampioenschap.
De Brit kon op enkele cruciale momenten in de wedstrijd het hoofd koel houden en ging ook net iets spaarzamer om met zijn banden. Het bleek uiteindelijk de ideale mix te zijn tussen agressief aanvallen om de leiding te nemen, alsook het consolideren van die voorsprong nadien.

Button is dan ook erg tevreden met zijn zege en de dubbel voor McLaren. Volgens de Brit was deze overwinning zelfs de mooiste uit zijn carrière.

“Voor mij is dit de mooiste overwinning ooit. Iedere keer je wint zeg je dat het een erg mooie overwinning is maar deze was wel in erg moeilijke omstandigheden,” aldus Button. “Het goede aan vandaag is dat onze racesnelheid erg goed was en dat dit niet enkel door de weersomstandigheden kwam. Tegen het einde van de race waren we bij momenten twee seconden sneller dan de rest. We weten uiteraard wel niet wat het verschil zou geweest zijn bij droog weer.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}