Button dolblij met overwinning tijdens 200ste GP

We zeiden het nog voor de GP van Hongarije, dat Button misschien wel voor de verrassing zou kunnen zorgen door tijdens zijn 200ste race met de overwinning aan de haal te gaan.
image

En dat deed hij ook. Button reed van de toppers de zuiverste race en maakte het minste fouten in moeilijke omstandigheden. Button is dan ook overduidelijk de verdiende winnaar vandaag.

Dat de Brit toevallig ook de 200ste grand prix die hij rijdt wint, in een weekend dat zijn website gehackt werd, dat alles maakt het alleen maar mooier voor Button. Na de finish was Button dan ook dol van vreugde.

“Om welke reden dan ook hou ik van dergelijke omstandigheden. Vraag me niet waarom maar alles viel opnieuw in zijn plooi,” zei Button na afloop van de race. “Het was een uitstekende call van het team om mij op de prime banden te zetten op dat moment. Over het algemeen was het een fantastisch weekend.”

“Ik wil het team dan ook bedanken. Iedereen heeft enorm hard gewerkt om dit te bereiken. We gaan op een hoogtepunt de zomerstop in. Iedere dag van deze vakantie gaan we aan Spa denken”.

Even was er een mooi gevecht tussen beide McLarens maar uiteindelijk was het Button die aan het langste eind trok. Voor Hamilton verliep het slot van de race heel wat minder goed met ondermeer een drive-through.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print