Button en Hamilton hebben grootse verwachtingen

Bij de Britse renstal McLaren verklaarden Jenson Button en Lewis Hamilton wat hun verwachtingen voor de Grand Prix van Bahrein en het nieuwe seizoen zijn.
Voor het eerst in veel jaren mogen we ons van bij de start al aan een zeer spannend seizoen verwachten. Maar liefst vier (ex-)wereldkampioenen strijden dit seizoen om de wereldtitel maar het zou natuurlijk zeer goed kunnen dat het zelfs niet een van hen zal zijn die met de eer kan gaan lopen. McLaren beschikt alvast over twee kampioenen en dit zijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen en de GP van Bahrein.

“Ik kijk er echt enorm naar uit om de strijd met de tegenstanders aan te gaan terwijl ik goed besef dat ik de wereldkampioen ben. Het is een eer maar eveneens een grote verantwoordelijkheid. Ik zal dit seizoen van de sport genieten zoals ik dat altijd al gedaan heb. Ik kon heel wat bijleren tijdens de winterstop en McLaren heeft me goed voorbereid op de uitdaging die weldra van start zal gaan”, aldus wereldkampioen Jenson Button.

“We hebben het de afgelopen tijd erg druk gehad maar de samenwerking met Jenson valt als fantastisch te omschrijven. Samen met hem en alle medewerkers hebben we onze wagen optimaal kunnen klaarstomen voor het nieuwe seizoen. We zitten zeker en vast in de juiste richting. De wagen is veelbelovend dus we kunnen beginnen aan het racen”, zo verklaarde Lewis Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}