Button haalt uit naar Grosjean

Tijdens de GP van Hongarije reden Romain Grosjean en Jenson Button tegen elkaar in de bochtencombinatie van bocht 6 en 7. De fout daarvoor lag volgens Jenson Button volledig bij Grosjean.
image
Button was vooral boos op Grosjean omdat de gevolgen van de aanrijding erg zwaar hadden kunnen zijn. Nu was het zo dat beide wagens gewoon verder konden rijden. De stewards hebben wel een onderzoek ingesteld naar het incident.

“Ik ga met de stewards erover spreken, maar ik denk dat het redelijk duidelijk is, ik kon niet verder naar links gaan,” zei Button na afloop van de race. “Zo zat het nu eenmaal in elkaar. Ik kon enkel nog op het gras gaan, maar dat is niet waar je wil zitten wanneer je voor een bocht moet remmen.”

“Alles had veel erger kunnen aflopen. De race had erop kunnen zitten voor beide wagens. Ik kende heel wat geluk. Onze wagens zijn echt wel stevig,” besluit Button.

“Ik weet niet wat hij op dat moment dacht. Ik denk zelfs dat hij op dat moment niet aan het nadenken was,” haalt Button uit naar Grosjean.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print