Grosjean blijft positief

Romain Grosjean was vandaag op twee vlakken nadrukkelijk in beeld. Enerzijds was er zijn sterke prestatie tijdens de eerste wedstrijdhelft, anderzijds was de Fransman ook weer betrokken bij een incident met McLaren-rijder Jenson Button.
image
Grosjean zette Sebastian Vettel lang onder grote druk, en ook toen de Duitser vast zat achter Jenson Button bleeft Grosjean in de buurt. De Fransman kwam echter in aanraking met Button toen hij de Brit wou inhalen om zijn jacht op Vettel verder te zetten. Dat incident wordt op dit moment nog onderzocht, maar Grosjean bood ondertussen al zijn excuses aan tegenover Button.

“Ik zat iets te veel naar links in mijn duel met Jenson Button. De baan wordt echter smaller op dat punt naar de bocht toe. Gelukkig liep geen van beide schade op. Ik bood Jenson overigens al mijn excuses aan.” legde Grosjean uit.

Na een gewaagde, maar schitterende inhaalbeweging op Felipe Massa kwam Grosjean er minder goedkoop van af. De Fransman kreeg van de stewards een drive-through, en zag zijn race meteen naar de vaantjes.

“Bij het duel met Felipe Massa dacht ik dat ik toch zeker nog twee wielen op de witte lijn had. Ik probeerde de buitenkant van de bocht en pushte fel. De beelden heb ik echter zelf nog niet gezien, dus daar moet ik me dan maar eens mee bezighouden.” aldus de Fransman tegenover Sky Sports F1.

Grosjean wil echter positief blijven door te stellen dat hij de sterke punten van de race wil onthouden en meenemen naar de toekomst.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}