Button vreest Webber meer dan Vettel

Komende zondag vindt de GP van Monaco plaats en wie anders is er favoriet dan Jenson Button. Toch beseft de Brit dat ook de concurrentie niet stil zit en weet hij dat Red Bull de grootste concurrent is. Misschien opmerkelijker is dan weer dat Button meer tegenstand verwacht van Mark Webber dan van Sebastian Vettel.
“Voor ons wordt het steeds moeilijker en moeilijker,” aldus Button. “De voorbije twee races kon je al zien dat Red Bull even snel is als ons. Als je de rondetijden bekijkt, wat ik na iedere race doe, dan kan je zien dat de rondetijden van zowel Mark als Sebastian zeer constant waren toen ze in Bahrein vrije baan hadden.”

De Brit onderschat de concurrentie in Monaco dan ook niet. Button heeftechter gegrasduint in het verleden en kwam daardoor tot de conclusie dat Mark Webber in Monaco een sterkere tegenstander zal zijn dan diens Duitse teamgenoot.

“Ik heb de interne teamduels van de voorbije jaren in Monaco bekeken en ik moet zeggen dat Mark daadwerkelijk een bedreiging vormt,” besluit Jenson Button.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA