Button wil carrière eindigen bij McLaren

Jenson Button denkt nog niet meteen aan stoppen met de Formule 1 maar de Brit is er wel van overtuigd dat McLaren het laatste team is waarvoor hij zal rijden.
image

Later dit jaar zal Button beginnen onderhandelen met McLaren over een nieuw contract. Uiteraard is het de bedoeling dat hij bij McLaren blijft rijden en volgens de Brit is McLaren dan ook het laatste F1-team waarvoor hij zal rijden.

Button heeft momenteel een driejarig contract dat begon te lopen in 2010. Vorig jaar kon de Brit goed zijn mannetje staan tegenover Lewis Hamilton en het ziet er dan ook naar uit dat McLaren binnenkort de gesprekken wil starten met het oog op een contractverlenging.

“Als ik hier stop met racen, dan zal ik ook stoppen met de Formule 1,” zei Button tegenover Autosport. “Ik ben erg gelukkig hier. Ik wil genieten van het racen en momenteel geniet ik echt van mijn tijd bij McLaren. Ik zie geen enkele reden waarom ik naar een ander team zou gaan.”

“Ik race voor één van de beste teams in de wereld. Het is een positie waarin heel wat rijders graag zouden verkeren en ik heb er erg hard voor gewerkt. Ik ben hier misschien nog voor drie jaar … of vijf jaar. Wie zal het zeggen.”

Button is dus erg duidelijk, als het van de Brit afhangt dan rijdt hij nog enkele jaren voor McLaren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}