Canada wil overeenkomst van minimum 5 jaar

De regering van Quebec wil de Grote Prijs van Canada graag zien terugkeren op de Formule 1 kalender maar voegt er wel meteen aan toe dat de overeenkomst minimum vijf jaar moet blijven lopen én dat de prijs niet te hoog mag zijn.
De Grote Prijs van Canada werd dit seizoen van de Formule 1 kalender geschrapt nadat de organisatie niet tot een overeenkomst kwam met F1-CEO Bernie Ecclestone. Die gaf eerder deze week nog aan dat hij ook graag een terugkeer naar Noord-Amerika wil zien en dat hij in onderhandeling is met de organisatie in Montreal. Raymond Bachand minister in de regio Quebec geeft nu dus aan dat een overeenkomst mogelijk is onder bepaalde voorwaarden.

“Ecclestone heeft ons terug gecontacteerd. Heel wat landen die een Grote Prijs wilden organiseren zijn daar op dit moment niet meer toe instaat. Hij deed ons een voorstel en wij denken daar over na. De Formule 1 is belangrijk voor ons maar een overeenkomst zou voor ons niet te duur mogen zijn en zou minimum vijf jaar moeten lopen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023