Trulli: “McLaren bestraffen zou juist zijn”

Een bestraffing voor Mclaren na de liegate affaire zou rechtvaardig zijn, dat is de mening van Toyota-piloot Jarno Trulli.
Toyota-rijder Jarno Trulli is van mening dat de FIA gerust een bestraffing mag opleggen aan de Britse renstal McLaren. Volgens Trulli voelde de FIA zich voor de gek gehouden en wil men nu laten zien dat men bij McLaren een domme keuze maakte. Trulli wil niemand met de vinger wijzen maar de Italiaanse rijder is tevreden dat hijzelf niet als leugenaar uit de discussie is gekomen. Hij wist maar al te goed wie van beide rijders aan het liegen was maar zegt zelf ook dat er mensen zijn om dat te onderzoeken en dat hij niet diegene is om naast het circuit te strijden.

“Het was even een vreemde situatie maar uiteindelijk is alles toch nog duidelijk geworden. Ik ben niet iemand die over anderen wil praten en ik weet niet waarom men heeft gelogen maar ik ben wel tevreden dat mijn naam gezuiverd is. Iemand probeerde de regels te misbruiken en dan is een bestraffing niet meer dan logisch. Toen ik hoorde dat ik alsnog mijn verdiende plaats kreeg was ik uiteraard erg tevreden. De stewards kwamen me een hand geven om me te feliciteren en op dat moment wist ik dat ook deze mensen hun job goed gedaan hadden. Volgens mij is het vooral goed voor de FIA dat McLaren werd betrapt want het toont aan dat ze niet dom zijn”, zo vertelde Jarno Trulli.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}