Carlos Sainz lacht ook zelf met de grappen over zijn Ferrari-overstap

De voorbije weken werden er heel wat grappen gemaakt over Carlos Sainz en zijn toekomstige overstap naar Ferrari. De Spanjaard zelf vindt dat echter niet erg en kan er ook best zelf mee lachen.


Wat enige tijd geleden als een ‘droomtransfer’ werd omschreven, Carlos Sainz die zijn droom waarmaakt door in 2021 voor Ferrari te gaan racen, krijgt steeds meer met hoongelach te maken. McLaren, het huidige team van Sainz, presteert immers beter dan zijn toekomstig team.

Vooral op de sociale media wordt er dan ook de spot gedreven met Sainz zijn toekomstige overstap. Sainz zelf maakt zich daar echter niet druk om.

“Om eerlijk te zijn, ze mogen zo veel lachen als dat ze willen,” vertelde Sainz tegen ‘Motorsport.com’. “Ik vind sommige grappen zelfs erg leuk.”

“De mensen hebben erg veel vrije tijd en ze komen dan met grappige ideeën. Ik lach er zelf ook om.”

Volgens Sainz maakt het hem niet eens uit of de grappen zelfs correct zijn, hij moet er zelf ook maar al te vaak om lachen, al blijft hij wel achter zijn keuze voor Ferrari staan.

“Wanneer de grappen over mij gaan of over de rijders, dan ben ik de eerste om er mee te lachen en ik vind het echt leuk,” aldus Sainz.

“Het maakt zelfs niet uit of ze kloppen of niet, het is gewoon grappig. Ik denk ook dat het daar rond draait, dus dat is goed.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer