BREAKING NEWS: Carlos Sainz maakt droomtransfer naar Ferrari

De Spanjaard Carlos Sainz heeft zijn droomtransfer van McLaren naar Ferrari waargemaakt. Sainz wordt de vervanger van Sebastian Vettel en zal in 2021 en 2022 de teamgenoot worden van Charles Leclerc.


Dinsdag kondigden Ferrari en Sebastian Vettel aan dat ze eind dit jaar elk hun eigen weg uitgaan. Het speculeren over de opvolger van Sebastian Vettel bij Ferrari kon meteen in alle hevigheid losbarsten. Twee namen die meteen prominent naar voor werden geschoven: Daniel Ricciardo (Renault) en Carlos Sainz (McLaren).

Al snel werd duidelijk dat Carlos Sainz in ‘poleposition’ lag voor het racezitje bij Ferrari. McLaren probeerde mits een nieuw miljoenencontract nog wel een tegenbod te doen om haar goudhaantje te behouden. Het was echter een publiek geheim dat het voor Sainz een droom was om voor Ferrari te rijden.

Carlos Sainz maakt zijn droom nu dus waar en zal samen met Charles Leclerc vanaf 2021het rijdersduo bij Ferrari worden. Voor het eerst krijgt Sainz daardoor een topwagen ter beschikking, iets waarvan hij al droomt sinds hij Max Verstappen in 2016 als teamgenoot naar Red Bull Racing zag vertrekken.

Verstappen kreeg toen van Red Bull de voorkeur op Sainz om de overstap van zusterteam Toro Rosso naar Red Bull Racing te maken. Die beslissing kwam bij de Spanjaard hard aan maar vanaf 2021 kan Sainz met Ferrari opnieuw de strijd met Max Verstappen aangaan. Dat belooft vuurwerk te geven.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:31:”sainz_mclaren_lach_headline.png”;}
De Spanjaard Carlos Sainz heeft zijn droomtransfer van McLaren naar Ferrari waargemaakt. Sainz wordt de vervanger van Sebastian Vettel en zal vanaf 2021 de teamgenoot worden van Charles Leclerc.

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print