Charles Leclerc na derde tijd: “Het zou een verrassing zijn als we hier de pole veroveren”

Ferrari
Ferrari

In Austin slaagde Charles Leclerc erin om op verrassende wijze de polepositie voor de GP van de USA te veroveren. Leclerc verwacht echter niet dat hij ook in Mexico opnieuw de polepositie zal kunnen veroveren.

Op basis van zijn derde tijd in de tweede oefensessie zou je verwachten dat Charles Leclerc wel degelijk kans maakt op de pole maar Leclerc zelf verwacht niet dat hij straks zal kunnen meestrijden voor de pole.

“Het zou een enorme verrassing zijn indien we hier de polepositie zouden veroveren, maar zeg nooit nooit,” vertelde Leclerc tegenover ‘F1TV’. “Het is een tricky circuit, het is zeer moeilijk om een rondje volledig goed voor elkaar te krijgen, maar ik heb het gevoel dat we hier te ver verwijderd zijn.”

“We hebben nog veel werk te doen. De McLarens lijken hier extreem sterk te zijn, uiteraard zijn ook Red Bull en Max Verstappen erg sterk. Mercedes is hier moeilijker om in te schatten.”

“We focussen ons op onszelf, we weten op welke vlakken we moeten werken en hopelijk zal dat ons helpen om een stap vooruit te zetten.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023