Charles Leclerc na zware crash: “Het was mijn fout”

Halverwege de GP van Italië kregen we een rode vlag na een zware crash voor Charles Leclerc. Leclerc neemt de schuld voor die crash volledig op zich.


Bij het uitkomen van de befaamde Parabolica verloor Leclerc de controle over zijn bolide en knalde hij hard in de bandenmuur. De SF1000 van Leclerc werd tot schroot herleid maar gelukkig kon de Monegask zonder kleerscheuren uit zijn wagen stappen.

“Ik verloor gewoon de wagen,” vertelde Leclerc na zijn opgave tegen ‘Sky Sports F1’. “Het is mijn fout. Het was om eerlijk te zeggen een moeilijke race. Ik dacht dat we pech met de safety car zouden hebben maar we hadden geluk.”

Ik ondervond enorm veel moeilijkheden met de harde banden. Ik probeerde te pushen in de Parabolica en ik crashte. Het was gewoonweg een fout van mij, het was zeer moeilijk rijden met de wagen maar het was mijn fout.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print