Charles Leclerc onthult een gedeelde passie met Lewis Hamilton

Ferrari
Ferrari

Tegenover het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ heeft Ferrari-rijder Charles Leclerc verteld dat hij een gezamenlijke passie met zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton deelt.

Lewis Hamilton heeft naast een passie voor het racen en de Formule 1 ook een passie voor mode. Met de regelmaat van de klok toont hij die passie ook in de F1-paddock, waar hij soms erg opvallende outfits draagt. Daarnaast hielp Hamilton ook Tommy Hilfiger terugkeren naar de Formule 1, dit als sponsor van Mercedes. Samen met Tommy Hilfiger bracht Hamilton ook een kledingcollectie uit.

In gesprek met het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ onthult Charles Leclerc dat hij de passie voor mode met Lewis Hamilton deelt.

“Ik begon een mode-project maar ik ben ermee gestopt,” aldus Leclerc. “Hopelijk kan ik het in de toekomst opnieuw opstarten.”

“Soms praten Lewis en ik over de merken waarvan we houden. Hij heeft een goede smaak en ook de durf om bepaalde dingen in de paddock te tonen, dit met zijn soms in het oog springende outfits.”

“Mode is een manier om jezelf uit te drukken zonder dat je iets zegt, dat begrijp ik nu ik met de Formule 1 rond de wereld reis.”

“Ik heb geleerd dat je goed en mooi kleden een verschillende betekenis heeft bij bepaalde culturen alsook tradities.”

“Ik ben me in 2017 beginnen interesseren in mode. Ik ben modeshows beginnen bezoeken en werd ambassadeur voor Armani. Zo ben ik steeds meer betrokken geraakt bij de modewereld.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print