Charles Leclerc wil binnenkort met Ferrari voor overwinningen strijden

Ferrari
Ferrari

Na zijn vierde plaats tijdens de GP van Spanje is Charles Leclerc er van overtuigd dat Ferrari duidelijk een stap vooruit heeft gezet en het de goede richting uitgaat. Leclerc hoopt ook om snel voor overwinningen te kunnen strijden.

“Vorig jaar was overduidelijk een moeilijk seizoen, moeilijk om te aanvaarden waar we ons bevonden,” aldus Leclerc na zijn vierde plaats in Spanje.

“Het team heeft vorig jaar echter geweldig werk verricht door snel te aanvaarden dat we een stap achteruit hadden gezet en vervolgens hebben op de best mogelijke manier proberen werken. Vanaf dat moment, en ook dit jaar, kunnen we zien dat het team geweldig werk heeft verricht en dat we stappen in de juiste richting zetten.”

Leclerc merkt dus duidelijk dat Ferrari heel wat vooruitgang boekt en dat doet bij hem de hoop leven om snel terug voor overwinningen te kunnen strijden.

“Het toont dat al het harde werk van de mensen in Maranello, en ook op het circuit, loont. We zien het op het circuit. De weg is nog lang maar we willen snel opnieuw voor de eerste posities strijden,” besluit Leclerc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed