Christian Horner: “Mercedes gestopt met het ontwikkelen van haar wagen? Toto Wolff vertelt nonsens!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner gelooft niet dat Mercedes zoals Toto Wolff zegt gestopt is met het ontwikkelen van de huidige wagen en haar focus op volgend seizoen legt.

Na een nieuwe nederlaag tijdens de GP van Stiermarken liet Lewis Hamilton verstaan dat Mercedes met nieuwe updates moet komen voor haar F1-bolide. Opmerkelijk genoeg liet Toto Wolff in een reactie weten dat het tijd was om de focus op het seizoen 2022 te leggen, waarmee hij meteen ook de verwachtingen voor heel wat nieuwe updates de kop leek in te drukken.

“We wisten dat de tijd zou komen wanneer het voor ons moeilijker wordt en dat is nu,” vertelde de motorsportbaas van Mercedes.

“We hebben onze ontwikkelingen voor dit jaar stopgezet omdat we geloven dat volgend jaar ze enorm belangrijk is omdat je dan absoluut alles goed voor elkaar moet hebben, ondertussen blijft Red Bull echter nieuwe onderdelen introduceren.”

“Red Bull is nog steeds sterk haar wagen aan het ontwikkelen terwijl onze focus op 2022 ligt.”

Red Bull-teambaas Christian Horner reageerde op zijn manier op de uitspraken van Toto Wolff.

“Wat Mercedes doet is hun ding, wij focussen op onszelf,” aldus Horner.

“We weten dat Toto graag de aandacht op iets anders probeert te vestigen. Ik kan me moeilijk inbeelden dat ze de rest van het seizoen zullen afwerken zonder ook maar één nieuw onderdeel op de wagen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen